25 de febr. 2009

Segon aniversari - Dos anys de música...

Avui, 25 de febrer de 2009, es compleixen dos anys exactes de la inauguració d'aquest Bloc del Cor Drassanes.

Han sigut dos anys d'experiències i d'emocions, de treball seriós i de sensacions molt diverses, però per damunt de tot dos anys de relació amb la música i d'intercanvis.


L'apassionant món dels blocs ens proporciona moltes sorpreses, però el més interessant de tot és que permet conèixer gent nova, fer coneixences amb afinitats semblants, i també nous amics "virtuals"...

Dos anys és una fita en la que molts blocaires es dediquen a fer estadístiques i números, com vam fer aquí mateix quan vam arribar al primer aniversari, però avui no m'extendré gaire en això. Si no m'he descomptat aquest deu ser el post número 49/50 que faig en aquest Blog. Fa una certa gràcia veure com els comptadors van sumant visites, je hem superat les 5.300, i veure com algunes venen de llocs ben insospitats.

Com que una bona manera de celebrar aniversaris és amb un pastís, n'he posat un al començament del post, però sobretot també ho és celebrar-ho amb un bon ram de flors, per això he pensat obsequiar-vos a tots els que ens visiteu regularment amb aquest "bouquet" recull de flors boscanes. Alguns de vosaltres ja coneixeu la meva passió per les muntanyes, doncs he anat recollint aquestes flors per totes les muntanyes del món i us les ofereixo per que en gaudiu, i en especial per celebrar aquest segon aniversari del Bloc del Cor Drassanes.

Moltes gràcies a tots els amics als que us agrada llegir-nos...!!!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Salvador !! T'ho has currat molt bé, i enhorabona també al Cor Drassanes, que cada vegada ho feu millor. Precioses les flors i molt addient per celebra-ho. Anim i endavant.

Salvador ha dit...

LLàstima que no puc saber qui ha fet el comentari anònim. Però l'agraeixo sincerament.