18 de juny 2013

Acabem el curs i en comencem un de nou !

Amb la interpretació de 'Tres segles de música sacra', amb el Glòria de Vivaldi com a peça central, que vam fer el 26 de maig a l'església de Sant Gaietà de Barcelona i el 2 de juny a l'auditori de CaixaFòrum, hem tancat el curs. I tot just hem començat el nou curs 2013-14 amb un canvi de rumb: musicals de Gershwin i Sondheim.
En el darrer assaig hem assolir la xifra 'rodona' de 40 cantaires, amb una important incorporació de tenors i baixos. Entre els membres del Cor comptem amb un membre honorífic, i creador d'aquest blog, l'amic Salvador Sorrosal.
Per commemorar el nostre 15 aniversari hem lliurat una insígnia de plata a cada cantaire, per lluir-la als concerts, del nostre nou 'logo': una nota musical amb la C i la D, de Cor Drassanes, com a veles d'un vaixell, que ens porta a descobrir nous i interessants ports musicals, de la mà del nostre director, Óscar Peñarroya. La nostra companya soprano Betlem Vegara ha creat un plat commemoratiu en coure esmaltat amb el nostre emblema.
Bon estiu !



2 comentaris:

Salvador ha dit...

Ja vaig tenir ocasió ahir amb ocasió de l'assemblea d'agrair-vos la gentilesa de nomenar-me membre honorífic del cor.
Durant 14 anys he col·laborat i he gaudit amb tots vosaltres, i he aprés infinitat de cançons i partitures que mai hagués pogut arribar a imaginar. I he gaudit també del goig que fa el cantar en un grup d'amics on tots s'entreguen i col·laboren perquè la música soni excel·lent.
Són molt anys de records i vivències que portaré sempre en el meu cor i amb el consol de veure que la coral s'ha ampliat miraculosament amb nous elements de les cordes dels homes, de les que sempre anàvem una mica coixos, marxo amb la confiança que aquesta coral anirà cada vegada a més-
Us seguiré sempre amb atenció i us acompanyaré sempre que pugui aportar-hi la meva experiència.
Una abraçada ben calorosa a tots/totes els que llegiu aquest escrit.
Salvador - el Sorro

Marta ha dit...

M'alegra que el Blog tingui relleu i que no decaigui!. Espero poder seguir venint als concerts i si cal, continuaré fent alguna filmació. El logo m'agrada i el platet de la Betlem ha estat de molt bon gust.
Molt Bon estiu a tots!